Acasă Blog Tot înainte, Andrei!

Tot înainte, Andrei!

66
0
DISTRIBUIȚI

Cu mai mult de 9 ani in urma, un tanar a intrat pe usa in agentia mea de turism, la Mistral Tours- Constanta Tours. Nu il cunosteam, nu stiu daca ma cunostea. Ma intreba cum se face o agentie de turism, ce si in ce fel…

Nu am refuzat niciodata sa dau sfaturi si explicatii orisicui, despre ceea ce stiu sa fac cel mai bine. Turism. Mi-au trecut prin fata si prin agentie zeci si zeci si zeci de elevi si studenti. Nu era, deci, nimic nou. Dar tin minte bine ca el imi parea foarte hotarat. Stia el sigur ca va pleca la facultate in Sankt Petersburg si ca va veni ziua cand el va avea o agentie de turism. Au trecut anii. Cred ca mi-a mai scris o data. Si atat. Anul trecut da peste mine prin Targul de Turism de la Romexpo. ‘Ma mai tineti minte? Sunt Andrei! Sa stiti ca mi-am facut agentie de turism! Si va propun ceva…”.

Au trecut cateva emailuri si mai putin de cateva saptamani si ma duceam la Sankt Petersburg! Andrei Vîlcovan a terminat studiile la Universitatea din Sankt Petersburg, s-a casatorit cu o rusoaica exact dupa felul lui, fin si elegant si serios si are propria lui agentie de turism! Se cheama Kalinka Travel si asigura deja serviciile pentru grupurile de turisti romani sositi prin agentiile de turism din Romania. Am avut incredere in Andrei. Pentru ca si-a respectat promisiunea si nu m-a dezamagit. Asa ca, am plecat la Sankt Petersburg in martie acest an si am adus cu mine toata conducerea aeroportului Constanta, pe Presedintele Asociatiei Patronale din Delta Dunarii, colegi din alte agentii turoperatoare din Romania.).

Lui Andrei ii datoram excelenta organizare a intalnirilor oficiale din Sankt Petersburg. Intre timp, impreuna, am facut pasi importanti, anul acesta, in promovarea destinatiilor de vacanta romanesti in Rusia, la Sankt Petersburg, si in promovarea traditiilor, istoriei si culturii ruse in Romania, la Constanta, la 10 ani de celebrare a infratirii dintre cele doua orase. Mai mult, am reusit sa aducem Romania la Targul de Turism din Sankt Petersburg in acest an, dar si primul infotrip cu agenti de turism rusi intr-o destinatie din Romania, pe Valea Prahovei. Urmeaza al doilea infotrip, pe Litoral si in Delta Dunarii.

Nu ma pot abtine sa nu fiu mandra ca un tanar roman este atat de cunoscut deja si apreciat la Consulatul Romaniei dar si la Biroul de Turism al orasului Sankt Petersburg…si deja tot mai cunoscut si in Romania. Dar….el este constantean…si astazi este ziua lui. Tot inainte, Andrei!

LA MULTI ANI!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here