Acasă Blog Revelion 2018 la malul mării

Revelion 2018 la malul mării

165
0
DISTRIBUIȚI

Am sărbătorit intrarea în Noul An în România, la fel ca în ultimii 5 ani. Acasa, cum spun eu. La Mamaia.

Dupa mine, am facut o excelenta alegere atunci cand mi-am convins prietenii sa mergem la Mandala. Mamaia, langa Hotel Parc. Pe langa frumusetea si eleganta organizarii si a locatiei, trecand peste meniul bogat si bine ales, cel mai important la orice petrecere este sa ai muzica buna si un program special.

Nota maxima in toate, pentru Mandala!

Muzica, insa, a fost un regal intocmai pe gustul meu. O formatie in esenta turceasca, dar care a cantat si greceste, si machidoneste, si muzica internationala, si hore si geamparale, un program care a cuprins si trei arii celebre interpretate impecabil de o tanara soprana care ne-a fascinat, un numar de belly dance binevenit, un show de percutie de forta si ritm si, desigur, nelipsitele dansuri grecesti! Pentru mine, a fost tot ce imi doream. Nu pot sa nu remarc ca acesta a fost un adevarat Revelion DOBROGEAN, asa cum il vad eu. Felul in care sute de meseni au dansat pe TOATE ritmurile, de la turcesti la grecesti si de la tataresti la aromane si iar la hore si invartite – este exact spiritul si forta Dobrogei ca regiune a Romaniei. Felicitari proprietarilor si familei lui Evren Omer! Respect! Tocmai prin armonia si prietenia si gustul pe care noi, dobrogenii, l-am dezvoltat pentru toate aceste culturi, traditii, ritmuri si arome, tocmai prin aceasta bogata si complexa multiculturalitate – suntem si ramanem cea mai interesanta si atractiva regiune turistica a Romaniei, din acest punct de vedere. Al mixului de culturi si spiritualitate. O bogatie impresionanta. O armonie desavarsita, care se resimte chiar intr-o simpla petrecere de Revelion sau orice alta ocazie. Dobrogenii au invatat versurile la „Maria me” si la „Un trandafir creste la firida mea” si danseaza turceste in mod natural si cu bucurie. Amestecam cafeaua turceasca cu cea greceasca la gusturi si preferinte, mancam baclavale si de la unii si de la ceilalti si stim toti sa facem placinta dobrogeana.

Anul 2018 este anul in care mi-am propus ca, in activitatea mea la nivel personal, sa trec la un alt nivel. In ultimii 10 ani mi-am dedicat 100% din timp, eforturi si resurse personale promovarii turistice a Dobrogei si a acestei bogatii fantastice de traditii, istorie, cultura, gastronomie, atractii si locatii turistice si am facut asta in deplin si total voluntariat, de bunavoie si nesilita de nimeni, din credinta si din convingerea ca pot sa fac si stiu sa fac bine ceea ce pot sa fac.

Am deschis drumuri noi si inedite. Am invins bariere si am daramat mituri.

Am convins ca poti si trebuie sa iti promovezi orasul, regiunea si tara si ca poti sa devii motivul si inspiratia sa convingi pe tot mai multi dintre cei care te urmaresc, pentru ca si ei sa devina pur si simplu promotori si ambasadori de turism romanesc si Romania. A fost o munca titanica. Cea de schimbare de mentalitati si de infruntat piedici, neincredere, ignoranta, bariere si prejudecati. Dar am dus cu fermitate si neclintita incredere acest drum la capat, dupa 10 ani.

Aceasta etapa s-a incheiat aseara, odata cu anul care a ramas deja in urma noastra. 2018 este un an de schimbare de directie pentru mine. Drum nou, decizii noi, alta cale. Anunt oficial deja ca imi lansez propria companie de consultanta si promovare in turism si voi lucra pentru toti cei care au incredere in ce stie si ce poate Corina Martin. Stiu bine ca, in ritmuri turcesti, grecesti, tataresti si dobrogene, voi continua sa fiu cel mai aprig promotor de turism romanesc. Si de DOBROGEA, pamant romanesc, pamant bogat si fascinant. Pamantul din care si eu m-am nascut si caruia ii port, pana la capat si cu credinta, respect si recunostinta.

Drum bun, impliniri si bucurii in 2018, tuturor prietenilor, colegilor si partenerilor mei si in mod special tuturor dobrogenilor, de la Sulina si pana la Vama Veche!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here