Acasă Blog Am reușit să unim Dobrogea cu România!

Am reușit să unim Dobrogea cu România!

19
0
DISTRIBUIȚI

Astazi este O ZI ISTORICA.

Privesc cu mandrie in urma, si cu incredere inainte! De astazi, visul meu si al sute de mii de dobrogeni se implineste! Dupa ani de eforturi, am reusit ca, impreuna cu conducerea Aeroportului Constanta si celelalte Asociatii din Federatia de Promovare Turistica din Romania, sa unim Dobrogea cu Romania si sa aducem 4 noi zboruri catre Europa!

Au trecut 27 de ani de cand imbarcam charterul Constanta-Paris, pentru Nouvelles Frontieres-Simpaturism, in primul meu an de munca, de pe bancile ASE Bucuresti.

Dedic aceasta zi sutelor de mii de oameni care au sperat si au crezut pana la capat, alaturi de mine! Colegi si prieteni din toata tara, constanteni si tulceni, parteneri si autoritati locale si nationale, in numele carora am slujit cu credinta, in total voluntariat, promovarea de turism romanesc!

Am ales o fotografie de Campionat Mondial la Mamaia…un alt proiect in care am fost doar trei oameni cei care am crezut…dar care a pus Constanta in lumina pe harta mondiala, asa cum trebuie sa se vada tot mai mult.

CONSTANTA, SUS!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here