Acasă Blog La Mulți Ani, Gabriel Moise, Comandantul Navei Scoala Mircea!

La Mulți Ani, Gabriel Moise, Comandantul Navei Scoala Mircea!

318
0
DISTRIBUIȚI

La Multi Ani, Gabriel Moise, Comandantul Navei Scoala Mircea!

S-a nascut la Pitesti, la 8 ianuarie 1970. A urmat cursurile Liceului Militar de Marina „Alexandru Ioan Cuza”, iar in 1993 a absolvit cursurile Facultatii Marinei Militare, din cadrul Academiei Navale „Mircea cel Batran”, specialitatea navigatie, fiind repartizat pe functia de ofiter secund la bordul unei vedete blindate fluviale.

In 1995 a ocupat functia de comandant de pluton la Scoala Militara de Maistri a Fortelor Navale si intre anii 1996-2001 a indeplinit pe rand functia de scafandru de lupta, comandant de vedeta maritima de interventie cu scafandri si comandant serviciu de lupta navigatie pe nava logistica Midia, in cadrul Divizionului de scafandri de lupta.

Din iunie 2001 a fost promovat pe functia de ofiter secund la nava scoala Mircea.

De la 1 octombrie 2006 este comandantul navei scoala Mircea, care aniversează in acest an 79 de ani de existenţă, timp in care a efectuat peste 45 de marşuri de practică în Marea Neagră, cu vizitarea principalelor porturi riverane, voiaje în Marea Mediterană şi Oceanul Atlantic.

Peste mări şi oceane, în toate porturile vizitate, „Mircea” a reprezentat şi reprezintă cu cinste marina şi pavilionul tricolor, constituindu-se într-un autentic Ambasador al României.

Sunt onorata sa il numar printre prietenii si partenerii mei de promovare pe Comandantul Gabriel Moise, alaturi de intregul echipaj al navei scoala Mircea si alaturi de toti ceilalti reprezentanti ai Marinei Romane cu care am avut bucuria sa colaborez.

RESPECT! ONOARE si PATRIE!

La Multi Ani!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here