Acasă Blog Am inceput anul vanzand din nou servicii turistice in Romania, pe tichete...

Am inceput anul vanzand din nou servicii turistice in Romania, pe tichete si vouchere de vacanta!

354
0
DISTRIBUIȚI

Am inceput anul vanzand din nou servicii turistice in Romania, pe tichete si vouchere de vacanta! Ne bucuram!

Astazi, o parte din clientii nostri au ales servicii la Mirage MedSpa Eforie Nord, o alta familie a ales Maramures si un alt grup a ales Mistral Resort Moieciu!

Ce sunt voucherele de vacanta?

Voucherele de vacanta sunt bonuri de valoare, asemanatoare cu tichetele de masa cu care cel care primeste voucherele poate cumpara servicii turistice/vacante in Romania, pentru el si familia sa.

De unde poti primi vouchere de vacanta?

Voucherele de vacanta le poti primi de la compania in care lucrezi, daca acea companie hotaraste sa acorde asemenea beneficii salariatilor.

Cum poti cumpara cu vouchere de vacanta de la MISTRAL TOURS?

Oferta se poate solicita direct la agentia Mistral Tours din Constanta – Mamaia (Telegondola) , sau prin email, la office@mistraltours.ro, sau telefonic la 0728 281 679 si 0728 281 676. Insa, atunci cand platiti cu vouchere de vacanta, va trebui sa le prezentati in agentie, consultantului de turism Mistral.

De ce sa cumparati de la MISTRAL TOURS cu vouchere de vacanta?

1. Pentru ca va punem la dispozitie oferte in peste 500 de hoteluri si pensiuni in Romania sau chiar posibilitatea de creare a unui circuit prin tara, daca nu doriti sa stati intr-o singura locatie. Aveti deci la dispozitie mai multe servicii, dintre care puteti alege unul sau mai multe, formand un pachet, pe care sa-l achitati integral cu vouchere.

2. Daca platiti cu vouchere de vacanta, beneficiati de preturi mai bune la majoritatea ofertelor si va asigurati posibilitatea petrecerii unei vacante chiar si dupa expirarea valabilitatii voucherelor. De exemplu, puteti plati in februarie 2018, cu vouchere care expira in martie 2018, o vacanta pentru orice perioada din an, de exemplu…iulie 2018. ( va recomandam mai ales vacantele din programul ” Inscrieri Timpurii”, ca sa beneficiati de discount-uri si mai mari)

3. Suntem una dintre agentiile de turism cu cea mai indelungata activitate din Constanta. De 19 ani oferim siguranta si profesionalism in alegerea celor mai bune optiuni de vacante si calatorii.

Ce puteti sa cumparati cu vouchere de vacanta?

– O vacanta pe litoralul romanesc
– Un weekend sau oricate zile la munte sau intr-o destinatie de agroturism
– Cateva zile intr-un complex balnear/ Welness &Spa
– O vacanta in Delta Dunarii
– Un circuit cultural in Romania – orice combinatie dorita
– un City Break in orice oras din Romania
– bilete de avion pe zboruri interne
– excursii si tururi locale si bilete la atractii turistice in orice destinatie din Romania – de ex. Croaziere de o zi in Delta Dunarii, Croaziera pe mare sau pe insula Ovidiu, Degustari de vinuri la Crame, Bilete la Aqua Parc Mamaia sau Aqua Parc Eforie, Parc Aventura Olimp, Telegondola sau Delfinariu Mamaia, Ski pass uri in destinatii montane, Plimbare cu Mocanita in Maramures, plimbari cu salupa in Delta Dunarii, bilete la Castelul Bran sau la Peles in Sinaia, vizita la Palatul Parlamentului din Bucuresti etc

In concluzie, puteti cumpara servicii de masa, de transport si alte servicii optionale, conexe cazarii (conditia este sa aveti minim o noapte de cazare in cadrul pachetului).

La Mistral Tours acceptam vouchere si tichete de vacanta de la orice angajator, emise de companiile SODEXO, EDENRED si CHEQUE DEJEUNER ROMANIA si actualizam permanent lista partenerilor nostri.

Ne bucuram ca avem tot mai multi clienti care devin turisti in Romania si care platesc serviciile lor cu tichete si vouchere de vacanta! Va asteptam in continuare si in acest an, impreuna cu colegii, prietenii si familiile voastre!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here