Acasă Blog Festivalul Gurmanzilor se intoarce la Mamaia! De 1 Mai..!

Festivalul Gurmanzilor se intoarce la Mamaia! De 1 Mai..!

376
0
DISTRIBUIȚI

Astazi m-au vizitat organizatorii…Deci se apropie! Festivalul acela cu cele mai savuroase preparate si bucate revine la Mamaia! Din nou, in acelasi mega weekend de 1 Mai, in aceeasi zona din nordul statiunii, la Complex Enigma!

„Festival du Bonheur” a atras cateva zeci de mii de vizitatori „gurmanzi”, in ambele editii ale verii trecute si revine in forta la Deschiderea Sezonului Litoral 2018! Peste si fructe de mare, sushi, mancare chinezeasca, ribs, pizza pe vatra, gozleme si suberek, baclavale, inghetatata minunata, fresh-uri si cocktailuri, Distileriile Bran si cate si mai cate minunatii…

Muzica buna, atmosfera ” Flower Power”, veselia si libertatea de a te rasfata in voie, alegand si savurand orice iti pofteste inima, marea si plaja aproape, spiritul boem de organizare si decor, echipa strasnica de organizare, preparatele bogate si diverse, marea de oameni frumosi si buni intre care te plimbi, anomim…toate aceste sunt ingredientele ce dau savoare acestui adevarat Festival gastronomic, care se intampla acasa, la noi, in Romania…Si in …” Mamaia Style”….Abia astept 1 Mai! Redeschidem Sezonul, pornim motoarele, VARA E APROAPEEE!

P..S Nu uit savuroasele ECLERE, cu un gust UNIC in toata lumea asta mare in care eu am mancat in viata mea….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here