Acasă Blog CONSTANȚA, SUS! Pe drumul spre EVEREST…și mai departe!

CONSTANȚA, SUS! Pe drumul spre EVEREST…și mai departe!

822
3
DISTRIBUIȚI

Primul articol pentru blogul meu nu putea fi decat despre ei….Despre lupta cu lumea si cu sine. Despre muntele pe care il are fiecare de urcat, pe drumul sau…si despre VICTORIE!

Mi-au promis ca vor ajunge acolo, SUS. Pe Everest! De aceea i-am si sustinut si de aceea m-am implicat activ in promovarea lor si a proiectului lor, inca de la prima noastra intalnire, in primavara anului trecut! Ei sunt PRIMA echipa romaneasca ce si-a propus sa atinga cele mai inalte varfuri ale fiecaruia din cele 7 continente. Dar si eu am urcat cu ei, atunci cand am spus DA ideii lor. Am crezut in proiectul “Seven Summits” si in acesti baieti fantastici, plecati dintre noi, din Constanta noastra, pentru a cuceri lumea!

Incă din momentul în care i-am cunoscut, mi-am imaginat cum ar fi ca steagul “Mamaia Style”, ce poartă numele Campaniei oficiale de promovare Mamaia pe care am lansat-o, să fie înălţat pe Himalaya, apoi pe fiecare dintre cele mai înalte vârfuri ale lumii. Le-am propus celor trei să devină astfel Ambasadori onorifici ai staţiunii Mamaia şi, astfel, am stabilit o nouă premieră în promovarea destinaţiilor de vacanţă româneşti. Asociaţia Litoral – Delta Dunării a continuat astfel să promoveze destinaţia pe care o reprezintă, prin sport şi cu un proiect de atitudine şi curaj, aşa cum este “7 Summits”.


Staţiunea Mamaia a fost astfel promovată pe cele mai înalte vârfuri din lume!

Prin proiectul „7 Summits”, susţinut oficial de Asociaţia Litoral- Delta Dunării, cei mai noi ambasadori onorifici ai staţiunii Mamaia, Mihai Nenciu, Bogdan Ofiteru şi Nicolae Nicu Rotaru şi-au propus să escaladeze cel mai înalt vârf de pe fiecare din cele 7 continente: Everest (Asia) – 8.848 m, Aconcagua (America de Sud ) – 6.962 m, McKinley (America de Nord ) – 6.194 m, Kilimanjaro (Africa ) – 5.885 m, Vinson (Antarctica ) – 4.897 m, Elbrus ( Europa) – 5.642 m şi Kosciuszko (Australia ) – 2.228 m.

In iunie 2017, baietii au urcat pe 3 vârfuri din munţii Himalaya: Kala Pattar (5640m), Chukkung Ri (5550m) şi Nangkar Tshang (5616m). Punctul culminant al traseului expediţional a fost tabăra de bază de pe Everest. In septembrie a urmat cucerirea vârfului Elbrus din Rusia (5642m) – cel mai înalt vârf din Europa! Iar in decembrie au cucerit Kilimanjaro, cel mai inalt varf al Africii!

Nimic nu ne va opri. Steagul Constanta- Mamaia si drapelul romanesc vor ajunge si mai departe, si mai sus.

Nicu, Mihai, Bogdan si colegii lor de proiect merita din plin si cu mandrie Trofeul „Oameni de Valoare” pentru 2017, si de aceea i-am propus personal in competitie. Ii sustin cu bucurie si cu incredere, pentru ca poarta cu ei, prin proiectul si curajul lor, si visul meu si visul nostru : CONSTANTA, SUS!
We Can Do It, YES, WE CAN!✌Va invit sa ii votati pe linkul:
www.oamenidevaloare.ro/#vot
Sectiunea „Dezvoltarea Societatii”!

P.S.

Le multumesc tuturor celor care ne sunt alaturi in noua provocare de a duce numele Mamaia, Constanta si Romania pe cele mai inalte varfuri ale lumii. Multumesc pentru sustinere tuturor membrilor Asociatiei LITORAL-DELTA DUNARII, companiei Turkish Airlines Constanta- Gunes Tanay, Hotel Bicaz Pirates Resort, Decathlon Romania, World Class Romania, Hervis, Exclusiv Auto, Direct Aeroport, agentiile Mistral Tours si Kalinka Travel – Andrei Vilcovan si sportivilor Horia Tecau, Catalina Ponor, Ozel Mustafa, Alex Arginteanu!

Multumesc Ambasadorului Romaniei la Moscova, dl Vasile Soare si Consulatului General al Rusiei la Constanta – Nikolay Belera si Vladimir Nachaev.

In mod special, le multumesc constantenilor si tuturor romanilor care ii vor insoti in continuare, cu un gand bun si cu mandrie pe baietii nostri in provocarea de a cuceri cele mai inalte varfuri din Americile de Nord si de Sud si din Australia!

Galerie foto:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here