Acasă Blog Astăzi am fost onorată să particip la întalnirea comună între Ambasada Greciei...

Astăzi am fost onorată să particip la întalnirea comună între Ambasada Greciei în Romania și Ministerul Turismului din România

167
0
DISTRIBUIȚI

Astazi am fost onorata sa particip la intalnirea comuna intre Ambasada Greciei in Romania, reprezentata de dl Consilier Economic Markos, noul Director al Biroului de Turism al Greciei in Romania, dl.Gyorgos Stafylakis si Ministerul Turismului din Romania, reprezentat de doamna Secretar de Stat Cristina Tarteata.

Cred in continuare in dezvoltarea relatiilor de Parteneriat intre organizatiile din turism si ministerele din cele doua tari, Parteneriat la care am pus personal piatra de temelie, inca din 2012, si pe care imi doresc sa il continuam si extindem, odata cu reactivarea Biroului de Turism al Greciei in Romania si odata cu sustinerea Ministerului Roman de Turism, care trebuie sa ne sprijine sa continuam sa atragem mai multi greci in vacanta sau la evenimente in Romania.

Am dorit si am am propus sa avem impreuna aceasta intalnire tocmai pentru a asigura un cadru oficial pentru eforturile noastre. Mai multi romani in vacanta in Grecia si mai multi, mult mai multi greci in vacanta in Romania. Top 3 al destinatiilor cele mai interesante in Romania, pentru greci, plaseaza Bucurestiul, Transilvania si Delta Dunarii ca favorite, dar trebuie sa ne propunem sa prezentam si promovam mai mult si mai multe destinatii catre turistii greci.

De asemenea, promovarea prin atragerea catre evenimente precum Untold si Neversea sau catre orase cu comunitati mari grecesti, in care sa organizam evenimente culturale comune. Segmentul de turism balnear ar trebui sa fie, de asemenea, de interes special. Ma bucura deschiderea si sustinerea Ministerului nostru de Turism fata de proiectul nostru.

ANAT si Federatia Asociatiilor de Promovare Turistica din Romania vor fi pilonii acestei Campanii comune, alaturi de HATTA (ANAT-ul Greciei) si E.O.T. (Organizatia Elena de Turism), imediat ce Ministerele Turismului din Grecia si Romania vor resemna un Acord de parteneriat oficial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here