Acasă Blog Zboruri noi la Constanta!

Zboruri noi la Constanta!

388
0
DISTRIBUIȚI


Cum va suna CONSTANTA – CLUJ ? CONSTANTA – IASI ? CONSTANTA – ORADEA ? CONSTANTA – TIMISOARA ? Dar ATENA ?
Mai mult ca oricand, romanii au nevoie de punti aeriene intre destinatiile turistice majore ale tarii, intr-un an in care ei vor alege sa ramana in vacante, excursii si calatorii in Romania!
Dar cum ajungem de la Oradea sau Iasi la Constanta, pe Litoral si in Delta Dunarii si cum ajung constantenii sau tulcenii sau ialomitenii, brailenii si galatenii sa viziteze Clujul sau Timisoara, daca nu avem zboruri interne intre noi, nici macar cu compania aeriana nationala?!
Federatia Asociatiilor de Promovare Turistica din Romania, prin membrii sai de la Oradea, Timisoara, Iasi si Primaria Cluj, solicita Ministerului Transporturilor, Ministerului Economiei – Departament Turism si Companiei Tarom sa sustina activ si direct Planul nostru strategic „Reconectam Romania!”

Am avut o intalnire de lucru azi, la Aeroportul Mihail Kogalniceanu Constanta, cu echipa de conducere a Directorului General Bogdan Artagea, pentru a discuta online cu conducerea companiei Tarom si Ministerul Transporturilor, si pentru a coordona membrii Federatiei mele, FAPT, in sustinerea acestui Plan.Ne intereseaza major sa continuam sa interconectam destinatiile turistice ale Romaniei, pentru a face circulatia turistica mai accesibila, in Romania! Ne dorim sa legam Litoralul si Delta Dunarii cu Oradea, Timisoara, Cluj si Iasi, astfel incat, impreuna cu masura pastrarii tichetelor de vacanta, sa aducem cat mai multi romani catre destinatiile romanesti. Pentru aceasta, membrii Federatiei FAPT, pe care o conduc, si anume Asociatiile pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului TIMIS, ORADEA, IASI si Primaria Cluj se implica alaturi de noi in acest plan strategic!
In egala masura, ne straduim in continuare sa aducem zboruri externe de la si catre Constanta, pentru a atrage turisti straini, dar si pentru a oferi mai multe optiuni de vacanta constantenilor si dobrogenilor. Multumesc Presedintelui Anton-Traian Antoniadis, de la Comunitatea Elena Elpis, pentru sustinerea demersului nostru in reintroducerea zborului Constanta – Atena!

Directorul General Tarom si Ministerul Transporturilor au acum o abordare pozitiva, care ne permite un dialog tehnic real, pe care ne permitem sa incepem sa construim! Fitit alaturi de noi!
Pentru Constanta, vrem sa ne aducem TAROMUL „acasa”!
De la Constanta, pentru Romania cu dragoste!
From Constanta to the world, with Love!


#tarom #constanta #oradea #timisoara #cluj #iasi #federatiafapt #vacantaintaramea #litoral #romania

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here