Acasă Blog Ne pregatim de Carnaval la Moieciu! Vino si tu!

Ne pregatim de Carnaval la Moieciu! Vino si tu!

525
0
DISTRIBUIȚI

Ne pregatim de Carnaval! Respectand traditia in agentia noastra, la Mistral Tours, am lansat OFERTA SPECIALA pentru Editia cu nr. III a CARNAVALULUI TOMIRIS! Aceeasi locatie atat de solicitata, si anume Mistral Resort Moieciu, acelasi grup savuros de prieteni ai reginei Tomiris ( personajul meu din Festivalul Antic Tomis), acelasi pret absolut special obtinut de noi pentru un intreg pachet de eveniment de 2 nopti de cazare cu mic dejun si doua cine speciale, de Carnaval, incluse, si anume de numai …377 Ron/persoana, aceeasi cota maxima de distractie si multi amici si turisti care ni se alatura la petrecere!


In weekend-ul 23 februarie – 25 februarie 2018, ne costumam in personaje din filme si povesti sau din lumea reala si mergem la munte, sa cantam, sa dansam, sa il cautam pe Dracula si sa il si gasim, prin lumea de mituri si legende in care vom intra…

Daca nu ati ajuns inca la Mistral Resort Moieciu, sa va bucurati de minunatele preparate de Bran si Moieciu si sa va relaxati razand si dansand impreuna cu un grup de fantastici, cum suntem noi atunci e momentul sa ne contactati la Mistral Tours, la office@mistraltours.ro, telefon 0728/281.679, ca sa mai prindeti o camera…si sa facem impreuna fotografii de poveste!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here