Acasă Blog Mistral Tours Constanța ademenește turiști basarabeni pentru Litoral!

Mistral Tours Constanța ademenește turiști basarabeni pentru Litoral!

1134
0
DISTRIBUIȚI

În perioada 29 Martie – 1 Aprilie, Mistral Tours Constanța este la Chișinău, în standul României, la „Tourism Leisure Hotels“ Chișinău, pentru a lansa și promova oferte de pe Litoral, Delta Dunării, Munte, stațiuni balneare și city break-uri în România.

Mistral Tours Constanța este la Chișinău, în standul Romaniei, la TOURISM.LEISURE.HOTELS Chișinău, pentru a lansa și promova oferte de Litoral, Delta Dunării, munte, stațiuni balneare și citybreak în România.

„De mai mult de 7 ani, sunt implicată în linia întâi în reactivarea și dezvoltarea relațiilor de parteneriat între operatorii din turism din România și Republica Moldova, întrucât consider Moldova o piață strategică pentru destinațiile de vacanță din România. Pe lângă cei cca 20.000 turiști moldoveni pe care îi atragem în România în stațiunile montane în perioada sărbătorilor de iarnă pe stil vechi, există un potențial enorm în dezvoltarea interesului turiștilor moldoveni pentru a veni în vacanță pe Litoral și în Delta Dunării. Vom promova vacanțele în România pentru moldoveni și vacanțe în Moldova pentru români și turiști din lumea întreagă. Primul nostru obiectiv este atragerea de turiști din Moldova pe Litoral și în Deltă în sezonul 2018, mai ales că există deja și conexiuni rutiere între Chișinău și Constanța (curse de autocar zilnice) și vom continua să susținem importanța conectării pe cale aeriană” a declarat Corina Martin, manager Mistral Tours Constanța.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here