Acasă Blog Lansam Excursie in Sankt Petersburg si Moscova!

Lansam Excursie in Sankt Petersburg si Moscova!

3149
0
DISTRIBUIȚI

Pentru ca tot e anul Racului, dupa cum am citit in horoscop, am deja mai multe premiere de lansat. Intai a fost blogul. Pagina mea, domeniul meu, lumea mea…:). Si iata-ne aici, pe aceasta pagina…:)))

Astazi, pentru ca vreau sa continuam, lansam o excursie noua pentru constanteni, la noi la agentie la Mistral Tours! Mergem la Mocova si apoi la Sankt Petersburg, sa vedem impreuna Noptile Albe!

Plecam pe 25 mai si ne intoarcem direct pe aeroportul Constanta pe 2 iunie, dupa ce vizitam Moscova si bijuteria coroanei imperiale rusesti, Sankt Petersburg! Am pregatit un program bogat si atractiv, ca pentru noi, iar partener ne va fi Kalinka Travel, adica Andrei Vilcovan, constantean de al nostru, stabilit la Sankt Petersburg.

Zburam cu Turkish Airlines de la Bucuresti, dar ne intoarcem direct acasa, la aeroportul Mihail Kogalniceanu Constanta. Vom vizita Piata Rosie din Moscova, Catedarala Sf. Valile Blajinul, vestita Strada de suveniruri Arbat, apoi vom calatori cu trenul rapid la Sankt Petersburg, unul dintre cele mai frumoase orase europene unde vom vizita Hermitage, catedrale, marile teatre de balet, vom pleca in croaziera pe Neva si vom degusta preparate din bucataria locala, in acordurile muzicii traditionale rusesti…

Veti fi primii turisti dobrogeni care pornesc intr-o aventura ruseasca care sa soseasca la Constanta, asadar sunteti martorii unei premiere…Si ma bucur ca veti face parte din acest grup!

Va asteptam pe lista noastra de participanti, ca sa facem in grup vesel si frumos, asa cum suntem si noi la Mistral ..

In plus, lansam in cateva zile si pachetele individuale pentru microbistii care nu vor sa rateze meciurile din Campionatul Mondial de Fotbal 2018 ce se vor derula la Moscova si la Sankt Petersburg! Urmariti-ne in continuare…

Mai multe detalii veti gasi pe pagina de Facebook a agentiei Mistral Tours.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here