Acasă Blog Daca as fi cerut vreodata un singur leu…

Daca as fi cerut vreodata un singur leu…

1356
4
DISTRIBUIȚI

Prin octombrie,la o sedinta pe la Minister, am auzit de la ministru ca nu avem cate o Corina Martin in fiecare judet. La 2 saptamani distanta, la o Conferinta pentru Turism Durabil a JCI Constanta, am auzit „Cate Corina Martin avem in tara…?!”..😀
E bine. E foarte bine. Ne-a luat 10 ani sa intelegem ce face Corina Martin. Timp in care destui au aruncat cu pietre. Din ignoranta. Din prostie. Din necunoastere. Din rea vointa. Din invidie.
Daca as fi cerut vreodata un singur leu pentru cat am muncit, as fi primit. Si astazi as fi cu adevarat milionara. Nu din ce crede lumea ca as avea (si nu am!), ci in realitate. Dar n-am cerut. Deci n-am primit. Si nu am luat.
De aceea stau cu tarie pe picioarele mele. Cu mintea mea. Pe munca mea. Cu sacrificiile mele. Cu viziunea si cu credinta mea. E adevarat, nu am avut niciodata si nu am carnet de partid. Muncesc pentru politica turismului pentru Romania. Atat. 
Cat despre simpatia si aprecierile pe care le primesc, tot mai mult si mai mult, ele imi sunt rasplata, ele imi sunt bucuria. Nici nu stiti voi, nici nu stiti…ca voi ma insotiti mereu pe drumul meu…
Va multumesc!

DISTRIBUIȚI

4 COMENTARII

  1. Muncesc pentru România! Câți dintre noi suntem capabili să înțelegem asta? Câți dintre noi am putea renunța la un privilegiu pentru un crez, un vis, o poveste frumoasă? Majoritatea nu concepem să mișcăm un deget fără să avem un câștig, un profit, ceva, orice…Din acest motiv sufletul ne este pe o treaptă mult inferioară capacității de a oferi bucurie, din toată inima, voluntar și benevol.
    Ne învârtim într-o lume murdară unde banul ajunge să dicteze peste sufletul nostru, suntem în stare să întoarcem spatele celor care ieri ne erau prieteni, trăim în minciuna proprie, iar dacă ne privim în oglindă, vom descoperi un monstru cu asemănarea noastră. Pentru asta trăim?
    Dispare bunătatea, omenia și dorința de a face bine. Uităm valoarea oamenilor care muncesc pentru a face bine, un bine care de multe ori nu este înțeles decât prin prisma intereselor celor care îl judecă.
    Felicitări Corina pentru devotamentul tău și pentru puterea de a nu-ți pierde credința și drumul prin această junglă în care trăim. Oamenii cu suflet sunt rari, dar ei întotdeuna vor face diferența. Iar acest lucru se vede foarte bine!

    • Iti multumesc, Ovidiu Oprea! Nu mi-am pierdut niciodata credinta si nici directia! Mi-am asumat de la inceput acest drum, e misiunea mea. Iti multumesc!

  2. would like to say thank you very much to Corina Martin! What she did , does , it’ s awesome! Only with her inttellect, heart, soul, hard working , she did and continue does so much for Romanian tourism. It’s an opinion , not from a person who live in Romania, abroad. If we, people, feel abroad what she does, people in Romania, especially in Constanta, Mamaia, should be Proud to have such Person in Tourism Sphere! And what to say about people who think another way- Ok… It’s their opinion… But for some „Special” – it is very comfortable to „build” something in a ground, where all was done, and then said: I put my seed into it. And voila, it can grow! Shame such people! Maybe let these people do something by themselves and be proud of their work! Emotional and honest! THANK YOU SO MUCH, CORINA MARTIN , WHAT YOU DO FOR TOURISM!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here