Acasă Blog Bun gasit , 2020!

Bun gasit , 2020!

434
0
DISTRIBUIȚI

Ce an, ce an a fost! Cu toate provocarile si neimplinirile, cu bucuriile si implinirile, cu toate vestile bune si cele triste la un loc, cu toti cei ce mi-au stat alaturi si carora le-am fost alaturi prin furtuni si bucurii, cu toate starile, sentimentele si emotiile adunate la un loc cu bucurii, tristeti si dezamagiri, cu toti pasii pe care i-am strabatut in lung si in lat, cu mintea si cu gandul, cu sufletul sau in mile si kilometri, pe mare, prin aer sau pe uscat, cu zilele, noptile, saptamanile si lunile printre care am navigat, uneori dansand, alteori plangand, mai apoi razand, cu viata de guler, cerandu-i socoteala, langa prieteni adevarati, pe care am invatat din nou sa ii deosebesc de cei falsi, cu misiuni indeplinite, pas dupa pas, si urmatoarele in minte, cu soarele si luna, rand pe rand, calauza, si cu aripi de ingeri si mana dreapta a lui Dumnezeu pe umeri, asa a fost si deja se incheie 2019.

La ceasul dintre ani, o sa privesc cu mandrie in urma, si cu incredere inainte. Imi doresc sa intampin 2020 cu Dragoste si Credinta, fara de care, fara acestea doua, nimic nu ar fi.
Cu Dragoste si Credinta, voi continua sa port si sa impart Lumina.
Imi doresc prieteni adevarati in jurul meu, cu care sa impart drumul, mai departe.
Sanatate, vesti bune, cuvinte care sa se implineasca in fapte, vise mari si indraznete implinite, curaj si indrazneala pentru a fi, si in continuare, eu – adevarata si autentica, punti usoare, vami line si urcusuri senine spre Inalt.
Prietenilor multi si partenerilor, colegilor si echipei mele si alor mei, de familie si de suflet, le doresc ce imi doresc si mie, ca sa continuam sa impartim acelasi drum, in lumina.

Sa fie ROSU, si sa fie MAGIC!
2020, sunt pregatita! Ne intalnim la noapte, sa radem impreuna!

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here